2022-06-11
🤩cinnabon真系好鬼出名㗎,𠮶日喺东荟城见到即刻买返一盒返去share下先🥰Cinnabon 。Peanut Butter Choco $36🥜🍫首先隆重介绍我最钟意嘅味道⋯⋯花生酱朱古力!呢个绝对系世上最完美嘅组合,唔接受反驳🤔浓郁嘅花生酱加上外脆内软嘅cinnamon roll,真系千金不换🥰。原味肉桂卷$30🍰我觉得原味比较普通,但系你会食到最原始嘅肉桂味,可以真正咁享受糖霜同面包嘅交融。🥺。raspberry honey $36个人觉得蜜糖同肉桂卷都几夹,但系可能会有啲过甜😂睇吓你哋嘅口味如何啦🥰我觉得都几好食嘅,新口味当然要试吓啦⭐️。焦糖苹果$36🍎呢个口味就不过不失,个人觉得苹果同肉桂唔系太夹。可能因为我自己唔太钟意食苹果类嘅甜品😢Cinnabon (奥海城) (大角咀)大角咀海庭道18号奥海城二期地下G06号舖Cinnabon (东荟城名店仓) (东涌)东涌达东路20号东荟城名店仓2楼298号舖Cinnabon (铜锣湾)铜锣湾勿地臣街14号地舖
Cinnabon
。Peanut Butter Choco $36🥜🍫
。原味肉桂卷$30🍰
。raspberry honey $36
。焦糖苹果$36🍎
Cinnabon (奥海城) (大角咀)
大角咀海庭道18号奥海城二期地下G06号舖
Cinnabon (东荟城名店仓) (东涌)
东涌达东路20号东荟城名店仓2楼298号舖
Cinnabon (铜锣湾)
铜锣湾勿地臣街14号地舖