2005-08-30 5 浏览
由一门转移阵地行过黎再谈一会, 之前果晚先食完一品斋既糖水, 又谂住试新野就黎左呢间.九时几, 一个人也没有, 会唔会不留都系拍哂乌蝇?可能之前一门款式唔够多, 呢餐会食饱少少, 所以一共点了六款甜品.蓝莓木糠布甸: 面层是朱古力粉, 中间是三层的布甸和blueberries, 蓝莓味偏少, 如果多D蓝莓,同埋有D粒粒冇咁碎会更好, 不过个cost可能会高D.士多啤梨木糠布甸: 老友觉得ok.正牌木糠布甸卖相几正宗: 老友食觉得不错, 有水准.芒果pancake: 芒果几厚肉, 份量也不少, 但芒果不是太强烈.杨枝甘露: 冇食但卖相几足料, 食得过.榴梿绿茶糯米卷: 榴梿好熟, 有点像热了的芝士般, 吃下味道强烈, 糯米皮软滑, 虽然绿茶味给榴梿味盖过, 但为全晚最好的一味甜品.食完又继续吹水, 不知是否给那在外国的朋友影响到, 我竟搞了同一个gag: 把burberry 说成blueberry! 那句为是日gag句)笑声过后, 大家各自回家, 我也要好好计划一下将来了. -_-"是次又有另一老友请客, 今次真系睇唔到几多$了.我们走的时候也近十一时, 开始好多人.水准可以, 九点几都
九时几, 一个人也没有, 会唔会不留都系拍哂乌蝇?
士多啤梨木糠布甸: 老友觉得ok.
正牌木糠布甸卖相几正宗: 老友食觉得不错, 有水准.
杨枝甘露: 冇食但卖相几足料, 食得过.
是次又有另一老友请客, 今次真系睇唔到几多$了.
我们走的时候也近十一时, 开始好多人.
水准可以, 九点几都几静, 谈心好地方; 可以一试.