2019-03-24 646 浏览
游车河谂唔到食乜嘢,突然谂起陈根记搬咗入去石门。好想再食多次佢嘅Wasabi蟹子手撕鸡,即刻用Gulu拎位,好彩迟先拎位咋如果唔系去到现场应该有排等!!去到都等多10几分钟先入到去,见到职场攞飞𠮶啲要等3,40张枱,听到都觉得绝望。比起之前食过嘅口味,觉得Wasabi味唔算好够,唔够攻鼻,冇咁惹味,不过人人口味唔同,可能有啲人钟意咁样。好想问阿姐攞Wasabi自己加落去。通菜好够味,好爽脆,睇啲才闪令令都知佢好新鲜,正。因为得两个人所以净系嗌左三样嘢,第三样嘢系椒盐九肚鱼,九肚鱼好滑,细细只,连啲骨都可以食埋落去,点埋啲椒盐同埋醋,好好味。见好多枱人都有叫九肚鱼同手撕鸡,果然系铺头入边嘅热门产品。不过今次食觉得好似以前好食啲,同埋铺头入边真系有好多国内人,睇嚟陈根记出名到大陆了。以后要食可能要排更耐,大家要食之前记得攞定飞先啦!

Wasabi蟹子手撕鸡

马拉盏炒通菜

通菜好够味,好爽脆,睇啲才闪令令都知佢好新鲜,正。

椒盐九肚鱼

见好多枱人都有叫九肚鱼同手撕鸡,果然系铺头入边嘅热门产品。

不过今次食

2019-03-23