(非会员)
2012-06-13 56 浏览
无黎一排,搬咗都唔知,好在小妹聪明,明知要等位,所以一早打电话订枱,先知原来搬咗去恒丰酒店后面既德兴街。早排唔舒服无得食辣,个心成日啰啰挛,呢排见好返D即刻约班FRIEND黎麻辣一下,搬咗新舖地方比以前大,光猛咗,感觉好舒服。对我地食客黎讲梗系VERY GOOD,以前要等位,真系等到花儿也谢了。口水鸡,毛血旺,辣子软瞉蟹,麻辣田鸡煲,樟茶鸭,川北凉粉,水煮桂花鱼,全部系我必叫之选,自问都食得辣既我,谂住咁耐无食,尝试越级挑战,叫咗大辣,救命呀﹗食到我地个个流晒汗,饮埋青柠树都免强降温。唔怪得有其他食客话食辣死会无晒感觉,只系食到辣味。今次知衰下次自己醒水,唔食得就唔好免强,免强系无幸福。食物味道仍然保持水准,地方舒服咗,又唔洗等位,我以后都会成日黎。

2012-06-11