2003-08-24 17 浏览
首先要update返d资料先. 呢度已经搬左啦. 新地址系黄大仙凤凰新村银凤街22号地下. 电话: 2328-8109. openrice editor快dupdate啦.呢树好出名系车仔面, 每个送大约$3-4, 最低消费系$10. 地方唔系好大, 起码系冷气开放, 要自己排队买面. 我要左4个送, 有菜, 猪肠, 牛肚同埋鸡翼尖. 猪肠好味, 唔un. 而且唔会有d怪味. 牛肚都几好, 不过un左少少, 但系好入味. 鸡翼尖都ok, 几大只. 男朋友就要左牛腩, 牛彊... 仲有d唔记得左. 佢话几好, 特别系牛彊. 平日系冇得食, 系假日至有. 钟意食辣可以加咖哩汁或辣汁. 个人觉得辣汁辣d, 咖哩汁就麻麻. 虽然呢度系半自助, 但系服务都好好, 多谢前多谢后. 而且?有好熟客仔. 个感觉好warm. 仲有丫, 我地去到0既时候已经系点几, 但系都仲有早餐供应. 唔想食车仔面都仲有其他choices. p.s. 呢度d奶茶都好饮
p.s. 呢度d奶茶都好饮