2024-12-01 250 浏览
在mikiki对面,呢间景福餐厅好多人食,价钱又合理,食物又好食,份量都大,今日我就去了买外卖,吾洗等好耐就拎到了,岩晒打工仔食饭啊。我点了四个饭,拣了枝竹火腩饭,凉瓜虾仁炒蛋,东江盐焗鸡饭,舌拿鱼磨菇鸡皇饭,全部都四,五十元,好抵食。枝竹火腩饭,火腩入味又嫩淋,枝竹好味,不会太咸又够味,正。凉瓜虾仁炒蛋饭都好味,虾仁好多,好足料,炒蛋又很滑,夹埋凉瓜很有口感,觉得很健康又美味,另配了白饭,好食好饱。东江盐焗鸡饭,鸡很滑又入味,鸡肉又嫩,鸡有鲜味,整体好好食。舌拿鱼磨菇鸡皇饭,酱汁够,鸡又香滑,舌拿鱼份量多,食落啖啖肉,好味道岩晒大食朋友啊。整体都好好食,难怪咁多朋友都推介,又好味,又抵食,价钱又合理,下次再同朋友来。

枝竹火腩饭,火腩入味又嫩淋,枝竹好味,不会太咸又够味,正。