2016-03-02 750 浏览
上网揾到呢间北角的西餐厅, 就带埋朋友去试下地方唔难揾, 好近地铁站, 所以我地好快就去到坐底叫野食内面环境都几大, 位置都几阔落, 而且服务员态度都好NICE~而且店内的用餐餐具好有特式, 好可爱~前菜个芝士系焦糖花生酱香梨沙律伴金文不芝士, 开头听个名好似怪怪的, 我叫左个香烤三文鱼芒果沙沙 餐, 而佢前菜有南瓜汤同我最爱的芝士.. 而每人入去食野都会送餐包, 好香又唔会好济, 正但食落口, 香梨既甜加芝士奶香味, 梨系微甜, 夹埋芝士一齐食味道竟然好夹跟住南瓜餐汤就黎啦~ 好浓郁的南瓜香味, 而且又带南瓜的微甜~正好啦, 主菜的香烤三文鱼芒果沙沙来了, 三文鱼系烤到半熟的, 食落去的肉质较淋身而入口即溶,而且表皮脆脆地, 增加左鱼的鲜味最后叫左个比利时朱古力心太软加云尼拿雪糕, D黑朱古力唔会太甜, 而且好滑佢既表皮系唔同出边既厚身, 佢系薄身, 所以薄薄一切D朱古力已经流晒出黎..就算肥死都要食佢啦~~
上网揾到呢间北角的西餐厅, 就带埋朋友去试下
地方唔难揾, 好近地铁站, 所以我地好快就去到坐底叫野食
而且店内的用餐餐具好有特式, 好可爱~

而每人入去食野都会送餐包, 好香又唔会好济, 正
好啦, 主菜的
香烤三文鱼芒果沙沙来了,

三文鱼系烤到半熟的, 食落去的肉质较淋身而入口即溶,
而且表皮脆脆地, 增加左鱼的鲜味
最后叫左个比利时朱古力心太软加云尼拿雪糕,
D黑朱古力唔会太甜, 而且好滑
就算肥死都要食佢啦~~
2016-02-25
  • 比利时朱古力心太软加云尼拿雪糕