当日好任性🤣🤣突然劲想食佢地既摩洛哥沙津😍同同事搭的士专程黎食完再搭的士走😂😂😂多谢个同事陪我癫😌宜家谂返觉得有少少痴左线😂😂其实佢地既沙津已经食过好几款,始终我对摩洛哥鸡肉沙津都系一条心😍😍呢到环境好大,好就好在阔落坐得舒服,唔好在于侍应分得好散,叫人都要叫一阵😅我地星期六一点几黎到,仲有大把位😆同事都唔饿,所以我地一人一碟半份沙津😋摩洛哥风味鸡肉沙津$94无令我失望呀喂😍😍😍依然咁好味,酸酸咪咪既汁令成个沙津好醒神开胃🤤最钟意佢料多,口感好丰富!睇到色彩缤纷又开心,食到又满足🥰烧烤鸡肉沙津$84好似无摩洛哥咁多料,但因为有薄脆片,变得口感有层次左😌烧烤酱太浓味,我都系钟意摩洛哥fresh啲开心啲其实除左沙津好多野都好好味架😍😍薯条啦、意粉啦、pizza啦!!不过眼见分店愈来愈少,希望佢地加强宣传,推下啲新食品,吸引多啲人黎啦🤤🤤

摩洛哥风味鸡肉沙津$94

烧烤鸡肉沙津$84