2K
3天前 0 浏览
Lost Stars进驻K11 Art Mall 之后嘅周末夜晚 可以约朋友嚟听歌 relax一下🎤🥁 今日先嚟食个brunch🍽️-🐟香芒鱼柳配北非小米沙律🌽墨西哥烤玉米Set嘅选择多 煎鱼柳配鲜芒果粒🥭 健怡低卡 加埋小米沙律cous cous 同追加嘅烤墨西哥玉米🌽做餐前小食 饱肚又健康😊-☕️Flat white🍹Sparkling Hojicha呢两杯一热一冻嘅饮品 比预期中有水准👍 我以后多一个落脚点叹咖啡啦☺️-🍔香芒鱼柳汉堡包炸鱼柳外脆内软 以芒果汁代替沙律酱 味道湿润 甜中有酸几得意 thick cut薯条🍟好好食-🍨Matcha affogato🍨Coffee Affogato抹茶倒入云呢拿雪糕之后 苦涩味大大减低 剩低嘅茶香同雪糕甜 糅合得唔错 饮完flat white唔够喉 再嚟多一个coffee affogato 咁先可以满足到咖啡控嘅我🤗

🐟香芒鱼柳配北非小米沙律
🌽墨西哥烤玉米