𠮶日啱啱好我同我个妹一齐放假,然后我哋就约一齐去湾仔行街,然后行到肚饿😆我哋就喺OpenRice search到呢间麺屋こころ好似好唔错。啱啱好我同我个细妹又系捞面爱好者!我哋就同声确定去麺屋こころ解决我哋嘅下午茶🌸-我同我个妹拣咗柚子盐味捞面因为我哋冇试过食冷嘅捞面,仲系柚子盐味嘅😂 试咗一啖我哋就俾佢惊艳到🤩,鸡肉片唔会好柴,同埋其他配料一齐食落去,👍👍👍同我哋平时食嘅捞面真系好唔同,好清爽-另一碗捞面,我哋就拣咗原味东京捞面,呢一碗真系好入我哋心,💕𠮶个生蛋黄🥚同埋辣肉碎🌶️真系好加分,我本身又系好钟意食葱花嘅,呢碗面真系好啱我胃口,我可以自己食完一碗😅我哋仲拣咗🍵两杯嘢饮,我妹拣咗抹茶拿铁,然后我就拣咗抹茶玄米茶,我平时都好钟意饮玄米茶,冇谂到同抹茶会咁配,😳饮落去真系好解腻。我妹嘅抹茶拿铁甜度就啱啱好,抹茶味道配牛奶一流。😉👍呢间面屋我一定会再光临,我同我妹已经约定咗🤙🏻下次再有一齐放假就过来试试其他味的捞面😋

我同我个妹拣咗柚子盐味捞面