2016-11-13 440 浏览
今日黎红磡同女朋友撑枱脚,跟住为左揾个地方好好坐低倾下偈,就费事走出我mk揾野食,一上openrice就见到呢边开左间食铁板烧嘅舖头,于是就简去左果度开饭喇。一坐低就见到师父嘅功架,真系令我地更享受系呢度开餐。鱿鱼鱿鱼份量十足,入口够𪪼牙好够鲜味,而且师傅整之后将鱿鱼好细心咁切开左,令食客可以好轻易咁食到鱿鱼筒。蛏子王蛏子王入口够洒鲜甜弹牙,而且无沙,口感又够晒结实,餐厅肯定系用新鲜蛏子煮嘅。日本鹿儿岛A4和牛西冷今晚嘅主角出场喇,餐厅推荐嘅日本鹿儿岛A4和牛西冷。和牛入口即溶,而且脂香味浓,师傅虽然只系用左小小嘅盐同黑椒调味,就已经非常咁惹味,简直系食到停唔到口。二个人黎撑枱脚感觉真系好享受,因为饱肚之余又可以欣赏到师傅嘅功架,真系好值得推荐架
一坐低就见到师父嘅功架,真系令我地更享受系呢度开餐。
鱿鱼

蛏子王