餐厅: 永合隆飯店
资讯:

2005-06-19 16 浏览
依间野真系家传户晓到系人都识. 新年排晒长龙都仲要睇彩数劈唔劈中d腩肉俾你. 唔识人唔系熟客唔好彩就中好多骨头野.惨依间野太出名既关系,我依两年食左4次,但只有一次系好鬼饿先觉得佢d烧肉正少少少少. 其实我依4次既experience系认为佢名过其实. 佢d quality系撞手神或睇你好唔好彩中到好野.咁就死得人啦.qc次次唔同!我试过反而o系好彩同京华酒楼食都正佢十倍.依间野d价钱算贵同好嚣架啦.依家我唔系玩老街坊feel都唔入去食.情愿食格离广东烧味茶餐厅既乳猪四宝饭(依间野都好骑呢.旺角、尖咀两间同依道d味可以好唔同.烧味jar wor唔系集团式整好分派咩?!系得太子依间ok)不过, 佢格局真系简约得黎好正宗烧腊铺.入定客人9成9系男人果下有形.冇规定系男人先食得架wor.反而坐亲都系男客. 例汤系正宗怀旧例汤. 大排档都冇架啦. 要旧式烧味铺先有. 不妨同阿爸去怀旧一番.
依间野d价钱算贵同好嚣架啦.