2023-06-25 66 浏览
咁其实呢,巴辣仔烤鱼呢间舖头已经系连锁店,不过今日先第一次有机会帮衬,香港都越嚟越兴食烤鱼同花甲粉呢啲,今日同女朋友专登嚟试吓佢究竟咩来头。我哋拣咗凌波鱼,大家唔使比个颜色吓亲,有得拣BB辣,个味道唔错,个底有啲芽菜嘅配料,如果钟意嘅可以再加topping,呢个自由度唔错。条鱼份量都好够两个人,如果想𩠌饭或者送面,好似我哋咁加个乌冬真系够饱。咁当然我哋第一次食就是真啲,我哋叫埋花甲粉,加咗啲金菇,莲藕同菜,上碟第一够晒热第二碟嘢唔会比啲蒜蓉味抢晒,花甲识落冇沙,数量都够,又系值得赞。我哋另外带咗串烧同埋烧蚝,OK 㗎,都可以食。饮埋两杯特饮已经好饱,好满足,如果大家系钟意辣或者麻或者烤鱼,或者打边炉,其实呢间舖都有好多选择啱你。价钱都合理,唔怪得知有咁多分店。