2018-06-10 186 浏览
今日同个老死做完gym,做完无咩胃口食野同好口渴,谂住行下hea下,热到呢,见到间好似新开既茶铺,因为之前经过都好似无咩留意到,咁就系咁易叫啦,感觉都系大同小异嫁啦,而个fd减紧糖问个靓女收银有无低糖果d,个靓女收银话系天然水果既甜来,谂落又好似唔错㖞,就叫左杯芝士高山乌龙茶,而我就喊嗌左杯芝士芒果高山乌龙,坐落去真系几enjoy既,听住音乐真系差d训著(可能系攰)咁到拎野饮啦,哗,我杯咁大杯既?!一饮,咦喂,又ok㖞,成杯都芒果来㗎噃,不过乌龙底系淡左小小,真系收反之前果句大同小异,唔知点形容,总括来讲唔错,可以话系好用心去整既饮品,你话抵唔抵饮,我个人认为如果全部天然既饮品,系抵既👏🏻👏🏻
2018-06-10