2023-04-03 350 浏览
又系胜利道😂😂😂无办法 成日要喺𠮶头出没今次呢间餐厅净系舖面已经令人感觉十分历史悠久 门口贴咗啲明星相📸餐牌超级多选择 食50次都食唔晒-茴香鲜肉水饺 $56/10只 [👅7/10]水饺偏圆碌碌 咬落去啲汁流晒出嚟💦头几啖食 茴香味特别重 之后就习惯咗肉馅好实净 应该系搓完先包🖐🏻饺子皮算薄 不过口感偏实 唔系好软冧𠮶款 而我就钟意食啲比较冧嘅皮😋上网search完 发现佢嘅种种特征都显示佢系一款山东饺子🥟🤣btw有无人同我一样食饺子一定要点醋食!台边仲有豆瓣酱可以自己加👍🏻-XO担担面 $50 [👅5/10]一上台发现好细碗啊🫠要$50😥面嘅质地好食 啱啱好 唔会太冧或硬但系汤底嘅味道唔够浓 XO酱无存在感本身expect个汤底会比较杰 但系其实好稀😫无乜花生同麻酱味 肉碎同花生碎直情系无🥜口感稍嫌不足虽然叫咗小辣 但系变咗完全唔辣担担面唔推荐🙅🏻‍♀️🍜-不过餐厅嘅人情味真系好浓 食客同店员嘅关系都好好 我哋带唔够现金都有姨姨打算请我哋食🙀小店只收现金 大家如果打算去试 记得带现金喇🤣-📍华园饺子馆何文田胜利道14号舖
又系胜利道😂😂😂无办法 成日要喺𠮶头出没
餐牌超级多选择 食50次都食唔晒