2023-12-03 52 浏览
旺区之中比较宁静嘅一角,但系竟然发现到一间几有特色嘅火锅店🍲装修有格调之余啲台都set得好阔落,令客人都可以有私人空间倾谈😏打边炉🍲当然要拣个靓汤底,餐牌上都有好多款汤底,我地就贪心啲,拣咗花月宫特色四格锅,可以一次过试4️⃣种口味!原本都觉得个汤底有啲贵,但系上到嚟原来每一格都有唔少嘢食:花胶鸡汤就有3-4片花胶同差唔多半只鸡、麻辣汤底就有豆腐同鸭血、黑松露汤底就好多菇、蕃茄薯仔仔汤底就有虾、青口同蚬肉😋😋😋食物餐牌都有几多特别嘅嘢食,所以我哋索性叫咗几个拼盘,可以试多啲唔同款式食物🙌🏻牛将军拼盘有牛胸爽,黑栢叶同牛黄咳,份量十足💪🏻风花雪月手打丸拼盘听个名已经够劲,个摆盘非常有中国特色,每粒都系手打丸,仲要每种都啲特别馅,好似蟹丸就加咗咸蛋黄系入面。我哋连蔬菜都叫咗个田园拼盘,3款菜够新鲜,仲有菇有菜有粟米,颜色又靓种类又够丰富👍🏻

牛将军拼盘有牛胸爽,黑栢叶同牛黄咳,份量十足💪🏻

我哋连蔬菜都叫咗个
牛将军拼盘