2021-10-18 423 浏览
本人试过呢间舖头lunch, 下午茶,晚餐😉我会比较推荐佢嘅午餐同埋下午茶,因为性价比比较高而且多啲选择,因为晚餐来讲佢只有比较heavy 嘅鸡煲边炉同烤鱼,如果想食清少少就未必啱你🙂 menu 选择认真真系唔多,而且配料都好少 🥶但系我上次去食已经系试业期间,希望佢哋而家有进步到啦讲返今次先,我系晏昼去食嘅叫咗个石锅饭同埋牛肉面,石锅饭嘅味道唔错,不过就好似冇饭焦啦🥶而且最失败嘅地方就系面头𠮶只蛋竟然熟晒,啲蛋黄都冇流出来🤣 我就钟意个牛肉面多啲!佢另外会送一碗汤,同埋嘢饮可以晌出面自己jump! 环境方面唔算太细,我一般来讲如果系晚市都会俾你坐卡位,服务态度都好好啦,呢样对我来讲都好重要👍🏻💛间舖头位于刁钻嘅角落头,唔系住呢头嘅朋友仔可能要揾揾,可能因为位置比较隔涉,夜晚真系冇人帮衬,如果见到呢个post,经过就支持下啦🥺🥺🥺
本人试过呢间舖头lunch, 下午茶,晚餐😉

讲返今次先,我系晏昼去食嘅