2013-06-24 789 浏览
       今次已经系头二次食八沢, 上次只系食乌冬, 觉得都好食, 所以翻食. 食次系好多人食, 所以食左好多唔同款.首先要赞的系LEE 间小店的服务一流,亲切慇亲,系其他连锁店不能媲美的。今次我地叫左以下的食物﹕乌冬拉面类﹕广岛蚝肉碎乌冬 (乌冬好味弹牙, 同平时食的唔同口感)猪骨汤叉烧拉面 (好味, 特别在佢有加黑芝麻蓉系汤底, 所以少有地我会饮D汤)芝麻酱冷面 (我最钟意食这个, 特别适合夏天, 好开胃)串烧类﹕梅子鸡肉 (梅子酸味适中, 好好味)烧鲜冬菇 (好咸…..)烧茄子(超咸…..)蕃茄烟肉卷 (好好味, 烟肉的香味, 配以车厘茄的清新味道一绝)人气串烧拼盘 (烧羊架、厚烧白鳝、猪颈肉、鸡软骨、蕃茄烟肉卷) (抵食)饮品﹕白桃特饮 (好饮, 抵饮, 仲有细细粒白桃)烧物﹕盐烧秋刀鱼 (鲜味, 大条, 我话送饭送粥ARM 晒)小食类﹕蕃茄沙律 (清新, 唔系用芝麻酱, 而系用酱汁)炸物﹕炸墨鱼饼 (OK! 好得三小粒)牛乳忌廉饼 (OK!)其他﹕三文鱼带子炒饭 (正常)
广岛蚝肉碎乌冬、芝麻酱冷面、梅子鸡肉、蕃茄沙律 白桃特饮

炸墨鱼饼、牛乳忌廉饼、三文鱼带子炒饭

蕃茄烟肉卷、梅子鸡肉

盐烧秋刀鱼

猪骨汤叉烧拉面

烧鲜冬菇、烧茄子
乌冬拉面类﹕
广岛蚝肉碎乌冬 (乌冬好味弹牙, 同平时食的唔同口感)
芝麻酱冷面 (我最钟意食这个, 特别适合夏天, 好开胃)
串烧类﹕
梅子鸡肉 (梅子酸味适中, 好好味)
烧鲜冬菇 (好咸…..)
烧茄子(超咸…..)
饮品﹕白桃特饮 (好饮, 抵饮, 仲有细细粒白桃)
烧物﹕
盐烧秋刀鱼 (鲜味, 大条, 我话送饭送粥ARM 晒)
小食类﹕
蕃茄沙律 (清新, 唔系用芝麻酱, 而系用酱汁)
炸物﹕
炸墨鱼饼 (OK! 好得三小粒)
牛乳忌廉饼 (OK!)
其他﹕
三文鱼带子炒饭 (正常)
2013-06-23
广岛蚝肉碎乌冬、芝麻酱冷面、梅子鸡肉、蕃茄沙律 白桃特饮