2020-11-07
太安楼系东区想扫街既好地方,佢唔只多款,仲价钱平民。想饱d可以食个热狗,车仔面,食个海南鸡饭,粥品或者糯米饭; 口痕 可以食下鸡蛋仔,鱼蛋,手抓饼。。。今晚大概八点钟先嚟到,又系𠮶啲少少饱,唔太想食嘢,但系又想食啲嘢好矛盾嘅时刻。喺度行咗两个圈食咗串鱼蛋之后好想食返大鸡蛋仔。呢度有两档鸡蛋仔都好出名,就真系好睇你钟意比较厚,定系比较脆,比较香,定比较有蛋味。我就比较钟意蛋记,佢唔单止有过外国传媒嘅报道亦都有阿苏嘅认证。今晚比较晏所以只需要等一个人就到我啦。已经大概一至到两年冇食过,入口𠮶下所有感觉返晒嚟,比较薄身同埋脆。我讲多次佢系比较脆,大家请留意蛋记鸡蛋仔唔系𠮶种中间好厚你咬落去啖啖蛋糕咁嘅鸡蛋仔。佢系脆既😂😂我钟意佢即叫即整热辣辣。虽然热得滞放唔落口,但系冇闹市街头一早整好放喺度畀你,上手净系得暖𠮶种好好多。好多人都话个仔整得畀妈妈好,食过好几次我大致上认同呢个说法。但系如果讲最好食既鸡蛋仔,个人觉得一定系筲箕湾地铁站附近嘅x调高手。如果去开太安楼又人多 你可以两间都试哂架
如果去开太安楼又人多 你可以两间都试哂架