2020-11-23
十蚊两球雪糕仲要咁大球系边度揾呀? 真系好耐冇食过咁平嘅雪糕,而佢嘅味道重要充满惊喜!喺旺角行街成日都会见到个男仔拎住个牌买十蚊买一送一嘅雪糕卷,今次拎咗张券去睇下究竟系乜嘢,见到佢嘅雪糕味道好特别所以就试下。如果唔系个男仔同埋网上面良心店介绍,真系留意唔到佢哋嘅存在,味道好多,而好特别嘅白兔糖味,缤纷乐味,金沙味。仲有超级靓嘅彩色雪糕望住d choices 样样都唔错, 真系好难拣。普通味嘅雪糕几十蚊就可以由两球特别版嘅可能就要加三蚊左右。我叫咗超少女心嘅彩色雪糕再加上缤纷乐彩色嘅雪糕,我相信系颜色嘅分别其实系同一样味嘅奶味。如果你哋食得出唔同你记得话我知呀另外缤纷乐第一站感觉好似食紧金沙咁,但系当你食到榛子粒同榛子酱嘅时候成件事就返晒嚟喇雪糕畀我嘅想像中大,我以为佢会好似啲贵㗎sorbet店既size. 所以有少少惊喜。喺旺角呢个价钱食到咁嘅味道,咁嘅份量嘅雪糕,𠮶个人觉得cp值几高。不过因为疫情嘅原都唔系好想系街边食嘢,好在佢系落咗地牢,感觉系街边好少少