2020-10-10 277 浏览
是日打算唔煮饭出街食系疫症底下 当然要支持下啲小店店面唔大 位置就算坐满都系12个人左右半开放式厨房 好处系可以睇到老板整紧你啲野食但美中不足系可能抽气唔够劲 啲烟有少少攻左出黎 有啲烟同有少少油烟味我地叫左蚝拉面同辣牛舌拉面先讲我食果碗蚝拉面半熟蛋 老板娘话加少少盐好食啲的确唔错 赞蚝既生熟程度对一般人黎讲其实系岩岩好 账卜卜食落去好重蚝味(如果系玻璃肚如我 建议你同老板讲可唔可以整熟多少少 食完之后个肚咕噜左成晚)系稍稍觉得个味噌汤底唔够浓同唔够杰如果食既时候唔饮一啖汤 就会得食材本身既味 简单啲讲 姐系啲味无夹埋到重点系个匙羹好扁 放到面就放唔到汤 所以只可以分开先食一啖面 再饮一啖汤建议可以换啲深少少既匙羹就更好了老公叫果个辣牛舌老公评语:无想像中咁辣 牛舌好林 一啲都唔会有咬唔开既感觉 整体上几好另外叫左两个小食一个蟹籽海胆薯饼 一个龙虾饼 上网睇到人地话唔错 所以叫左黎试下首先海胆薯饼 um....我谂我可能系不幸既代表 人人都话好好食 但我食果份啲海胆有苦味 连我老公出名味觉迟钝佢都食到有苦味 食左一啖 就俾晒老公食 因为唔想浪费食物其实公道说话 海胆唔靓又唔系老板既错黎
是日打算唔煮饭出街食

放到面就放唔到汤 所以只可以分开先食一啖面 再饮一啖汤
建议可以换啲深少少既匙羹就更好了

老公叫果个辣牛舌

另外叫左两个小食
其实公道说话 海胆唔靓又唔系老板既错黎既 都系买反黎既野 唔讲海胆 薯饼系ok既
龙虾饼就十分好 赞
佢系龙虾忌廉饼
食落去虽然无一粒粒肉 但有龙虾味 炸皮好簿好脆 忌廉馅好软好滑 但又可以用筷子夹得起 做得非常好!

价钱算系中间位 拉面黎讲系正常价钱
开左应该唔系好耐?
支持下小店可以一试 相信老板可以再进步多啲

蚝拉面