2018-09-05 47 浏览
见佐敦开左间新嘅burger,价钱唔贵又几就脚就过嚟试试睇menu净系burger 都成10款选择!都系还原基本步试个牛先,再加钱转combo经典牛肉汉堡 $58 + 水煮蛋 $10 + 转combo $37 (跟薯格 + Bless冷压果汁)个burger超。厚。身😳而且坚足料,我尝试压扁d去食发觉系无可能的,净系块牛已经值回票价,厚身得嚟好juicy,一d都唔干,夹埋蛋汁更加流到四围都系。。。好彩铺头好贴心咁俾左手套我地,如果唔系一定食到好狼狈🙊配料份量都唔少,蕃茄好鲜甜,生菜同洋葱好爽脆,丰富左个口感,亦都令到成件事无咁腻;值得一提嘅系个包嘅内层用牛油煎香过,松软之余更加增添左一重香烤嘅风味😋个薯格好有惊喜,食完成个burger再食佢都无淋到,keep住香脆但一d都唔油!明明好饱都忍唔住清晒🤪朋友叫左小龙虾蛋汉堡combo,个卖相唔错,佢话个配搭几清新,柠檬沙律酱同小龙虾几衬,同埋我见佢食𠮶阵只煎蛋都有流蛋汁🤓偷左朋友d蕃薯条嚟食,口感同一般薯条唔同,软糯香甜好特别本来想叫个炸蘑菇不过卖晒,可能要早d嚟先有。。。结果转叫左个BBQ酱汁鸡翼 $35好彩都正,鸡翼炸得外脆内嫩,面头嘅
见佐敦开左间新嘅burger,价钱唔贵又几就脚就过嚟试试

偷左朋友d蕃薯条嚟食,口感同一般薯条唔同,软糯香甜好特别

好彩都正,鸡翼炸得外脆内嫩,面头嘅BBQ酱恰到好处,唔会多到整淋晒d鸡翼,少少地令个味更香更有层次👍🏻

铺头位唔多,两边bar枱形式咁坐,其实我觉得咁仲好,因为食咁厚嘅burger个食相会好样衰,大家面壁就唔怕俾人见到😂