2019-05-19 817 浏览
喺香港要食到平靓正嘅拉面真系少之又少,一讲起拉面大家都应该会谂起一X,但系唔知道大家觉唔觉得佢嘅质量越嚟越差!相反系屯门嘅呢间小店嘅拉面仲好食!今次叫咗黑蒜油拉面,面质唔会过硬亦都唔会过淋,汤底好浓郁,好重猪骨味!!!而最值得一赞嘅绝对系佢嘅叉烧!曾经食过最差嘅叉烧系薄到好似得一片瘦肉咁样!!!但系一到嘅叉烧真系一旧肉嚟嘅,而且系一个厚嘅肉,肥瘦适中。最重要嘅系佢入口即溶!今次都叫多咗支嘢饮,呢度饮品都系日本进口,但系价钱就比出面平!一支日本进口嘅饮品呢度都只不过系$20一支!绝对值得一试! !虽然呢度位置唔多,如果晚饭时间可能都真系要排下队等多阵,但系呢一度嘅食物质素,以及服务态度,绝对值得大家等多一阵入嚟食架!