2021-11-12 102 浏览
📍 雪瀛手作 得知呢间位于北角日式饭堡店要系11月尾就结业🥺早几日就同朋友特登走过黎支持一下🤍餐厅位置唔算好大 有少量堂食位置🙆🏻‍♀️ 大家都快啲趁佢哋结业之前帮衬啦!-厚烧鳗鱼玉子饭堡 $48呢个系佢哋店嘅王牌✨ 小编平时都几钟意食鳗鱼㗎 所以叫左个同朋友share😜饭堡中间夹住大大块鳗鱼同埋玉子 就咁食落去口感好丰富 咸咸甜甜咁 几好味😋炙烧蟹柳蟹籽饭堡 $35呢款就系佢哋店嘅人气之选 店主特登推介😚中间有好多蟹柳丝同蟹籽 再配沙律酱 邪恶得黎又好味😋中华沙律拼螺肉 $12一盒细细盒 啱饭后小食😃 螺肉辣辣地 中华沙律食落去都爽口唐扬炸鸡 +$4呢一个跟餐加$4可以有三粒 炸鸡食落去外脆内软 而且入面嘅鸡肉都好滑冲绳蜜瓜奶 $18一打开已经闻到好香嘅蜜瓜味🤤 饮落去甜甜地奶味都浓郁 唔似出面啲蜜瓜奶好假香精味士多啤梨+番石榴乳酸 $18饮落去甜甜地微酸 士多啤梨味同番石榴比我想像中夹 如果加士多啤梨粒落去会更加好饮😆
📍 雪瀛手作
厚烧鳗鱼玉子饭堡 $48