2024-04-17 23 浏览
收工想食个快饭,来到德福food court,呢度好似联合国,每个国家都有间代表餐厅咁睇落越男仔menu图文并茂,肯定就是你C5.招牌手撕鸡+扎肉椰汁酸汤檬粉($95)姐姐叫餐时有提我要拎辣椒,会惹味一点!因为系晚餐套餐,有另外送小食,因为已经要咗手撕鸡,但系跟餐嘅小食都系手撕鸡沙律/春卷结果就加咗少少钱,试多啲唔同口味。烟三文鱼沙律(+15)越式炸春卷(+8)烟三文鱼正正常常,但系沙律系用淡鱼露做汁,口味非常越式!而且比较清新,唔会腻。越式炸春卷系Deep Fried,所以感觉油分较多,但内馅系粉丝同埋木耳丝,所以都不会太Heavy龙眼梳打冰(+26)跟餐半价饮品,建议加,会食得舒服好多,龙眼都算多,捞到五六粒!L2.窝蛋香茅烤牛肉配黄姜饭咁啱见到大家取餐时候都系嗌呢个黄姜饭,都嗌咗嚟试吓,牛肉酱汁好浓,黄姜饭香,鸡蛋新鲜捞饭更好食。呢度普遍地方空间算大,枱面可以放几道菜。#devietson #越男仔 #越南美食 #越男仔九龙湾店 #九龙湾美食

睇落越男仔menu图文并茂,肯定就是你

C5.招牌手撕鸡+扎肉椰汁酸汤檬粉($95)
招牌手撕鸡+扎肉椰汁酸汤檬粉

姐姐叫餐时有提我要拎辣椒,会惹味一点!

结果就加咗少少钱,试多啲唔同口味。

招牌手撕鸡+扎肉椰汁酸汤檬粉

烟三文鱼沙律(+15)
越式炸春卷(+8)
烟三文鱼沙律&越式炸春卷

越式炸春卷

龙眼梳打冰(+26)
龙眼梳打冰

L2.窝蛋香茅烤牛肉配黄姜饭
窝蛋香茅烤牛肉配黄姜饭

呢度普遍地方空间算大,枱面可以放几道菜。

2024-04-08
烟三文鱼沙律&越式炸春卷