2023-08-18 42 浏览
先黎一份自家制餐包❤有,香草 竹炭 芝士条等等,一黎到件件都够哂温热,每份包包涂小小牛油已经好香好好味。香芒虾沙律😋绝对系开胃沙律,酸酸甜甜既芒果同酱汁配上爽口弹牙既大虾,正!香煎加拿大带子沙律❤有三粒香煎微焦超大粒带子再加上面头有蟹籽,配埋沙律菜 芒果粒 同 劲好味既甜酸岩岩好既蕃茄莎莎,好满足!✨ 焗酥皮龙虾汤👅香脆可口既酥皮,汤既口感香滑,食到有龙虾肉,啖啖都有龙虾香味,鲜味浓郁非常满足。香烤澳洲羊架 芥末籽烧汁❤每枝羊架肥瘦岩岩好,肉质结实,脂肪分布均匀,烤炙过后羊味香味四溢,肉质粉嫩,足足有成3件,仲有薯仔等配菜,点小小芥末籽烧汁,一d羊膻味都冇。海胆鸡卷意大利饭❤意大利饭口感黏而不软,硬中带稔,粒粒绵滑饱满,夹埋鲜甜海胆同浓淡岩岩好既酱汁,结实得黎又带点嫩滑既鸡卷肉感,香味同口感升华哂。提拉米苏🥰俾我一个人KO哂,奶油口感香滑,唔太腻,好满足。另外,叫左2杯无酒精饮品,Fruit Gathering😀就有芒果 + 苹果 清新微甜。Berry Delight😌就有Strawberry + Cranberry 甜中带酸。

提拉米苏🥰俾我一个人KO哂,奶油口感香滑,唔太腻,好满足。

另外,叫左2杯无酒精饮品,