2024-11-14 0 浏览
今日收工朋友话想去饮杯嘢吹下水,但系又去到食饭时间又想食嘢,要有得饮有得食,就醒起铜锣湾金朝阳中心有间酒吧质素唔错,咁就推介佢一齐上去试一试香煎日本刺身带子伴三文鱼籽🐚牛油味好香🧈,因为刺身级,佢地就煎到半熟,咁就面头有少少烟韧,但系中间系爽身新鲜,推介👍。澳洲M3和牛肉眼扒🐮面积好大,煎得好香,油份都充足,最正系牛味都够,唔会成口油。烤羊西冷扒🐏羊肉冇乜骚味,肉质比较实净,啖啖肉。我几欣赏佢哋两份主菜嘅配菜都有蒜头🧄,蒜头真系主角🤣,吸哂D油香,食落好似薯仔,几正😋Burial Rites (Hot)🌸☕嚟到酒吧都要饮返两杯,最近天气干燥🍂,我朋友就叫咗一杯花茶,佢话热茶好清新好舒服 我就叫咗杯Negroni 🍷呢一只橘子嘅香味好重🍊,如果系个橘子皮一齐咬嘅话,有另类嘅风味,不过个酒味比较浓,怕酒味朋友就要小心啦😝地址:铜锣湾登龙街1-29号金朝阳中心二期- Midtown 30楼@arcadia@chillchill_aloye#铜锣湾美食#酒吧#花茶

香煎日本刺身带子伴三文鱼籽🐚

澳洲M3和牛肉眼扒🐮