2023-09-15 1533 浏览
楼下有外卖点心, 但收费每次唔同平时因方便就脚会用八达通买点心, 食物一般, 但楼下两位姐姐一老一嫩就烦D, 钟意同熟客倾计, 平时都忍惯佢哋, 等佢哋倾完先买,唔过份都算😰昨日同今日买同样点心, 时间差不多,但价钱唔同, 昨天有特价$48,今天收$56, 因自己快手拍咗八达通, 都唔谂住要退钱, 照要啦,但想知道点解? 顺口问呀姐, 老𠮶位呀姐好恶话我冇讲要特价就系收正价, 但越闹越起劲,当时12:00左右, 开始多人买嘢, 但佢唔理, 继续闹我😰 我叫佢唔好劳气, 只想清楚知收费, 下次会讲明, 但另一位又插嘴, 我转身走开, 佢哋都未停口, 恶到想杀人咁就算系我错都无需态度咁差, 想再帮衬都难, 惊佢加料呀😱
楼下有外卖点心, 但收费每次唔同
就算系我错都无需态度咁差, 想再帮衬都难, 惊佢加料呀😱