呢间分店啲食物水准系唔差,入面嘅侍应都好好,忙到踢晒脚都会好好招呼,唯独就系个收银好乞人憎。我通常系假日lunch time去,收银通常系一个戴头箍扎马尾瘦嘅亚姐 + 另一个挛短头发肥嘅亚姐两个做收银。肥𠮶个系冷淡啲,不过都系比完钱快快就走,冷淡啲都冇乜嘢。唯独系另外瘦𠮶个,佢啲态度好似全世界欠佢咁!明明成个lunch都好满意,就系临俾钱𠮶吓佢啲说话态度好串,真系好扫兴!有次我去俾钱,佢不停整其他单,我就谂住佢好忙,要处理咗其他嘅单先,咁我就喺度等佢,点知佢一句得埋唻话:「小姐!你唔讲你俾咩,我系唔会知你俾乜㗎!」哗,系你不停搞其他嘢要个客企喺度等你你仲好意思咁讲嘢?!都几十岁人啦,唔识咩叫好唻好去?如果佢系老板娘嘅话我冇嘢好讲,但系睇佢个款唔似啰。就算你想意见反映都冇用,因为系冇一个email / 电话俾你打去!