呢间铺最黑人憎就系个收银阿婶,佢态度劲极差,样子极不耐烦。首先一入去扫描安心出行时,佢已经话阻住佢做生意,真系好笑,你间铺唔系大,个部机又摆系收银旁边,唔系可以点?之后要出示埋疫苗卡,果阵未开到张卡要啲时间登入返睇记录,佢叫我哋行开,已经劲差态度又唔欢迎我哋咁款。到开返俾佢睇,佢睇左劲耐,我地问有咩问题,系咪有咩睇唔明,佢竟然劲大声又冇礼貌咁叫「我识字呀!」,仲好笑,人地问你有咩问题,唔知系咪佢自尊心太强,以为人地话佢唔识字。到佢睇完,我哋问入得去未,佢话得。咁我哋入去啦,佢仲继续讲埋啲无聊野,我哋再问俾你睇完有咩问题,系咪又有野睇唔明,之后佢叫我哋扫疫苗卡,我哋话你都睇左,又扫左安心出行,我哋可以扫但要啲时间再登入同储存返出黎,佢之前就叫我哋走,唔好系度食!乜咁巴闭!可能你哋生意太好啦,唔需要做一个半个街坊生意,既然系咁,我就要俾大家知你地既服务态度有几咁恶劣,之前帮衬都冇试过咁,今日想黎食嘢但受到咁大既气,一定要警惕大家仲系咪要帮衬呢啲咁大口气既集团式餐厅。我就唔会再去了,食物质素我唔会话差,但都唔会话特别好,系名过于实,我一定会帮衬新贵香都唔会再买你哋既烧味啰。睇吓openric

睇吓openrice会唔会批我出呢个食评。拿,我最近都有食过,附上相片以作证明。

2022-03-06