收银位男职员应该都系负责人泥架啦只得佢负责收钱仲听到佢教另两位职员阿妹同细佬做野不过服务态度好有问题餐厅餐牌好多野食选择1-47个午市套餐,餐牌都分咗两张4个人比得一套餐牌大家要交换餐牌睇😹落单时每间餐厅做法不一有啲要你讲餐number,有啲要讲食物名亦试过有啲餐厅熟悉嘅职员你只讲number 佢都噏得出系等于咩食物其实咩落单方式都无所谓嘅咁我地落单就拎住张餐牌讲number啦个男职员劈头好差态度话:「我地部机无number你讲number我唔知你落咩食物」其实男职员唔需要咁差态度讲野👎始终每日系店舖返工既系你,你部机有咩缺陷令你落单唔方便既只得职员知,客人系唔会知我地都系拎住张餐牌落单你既角度都望到张餐牌如果你每日对住都唔熟悉number系咩食物既建议你都可以望下张餐牌落单既做野行路又懒快手但失误率都好高收餐牌又整跌放系豉油碟上面嘅筷子落张枱到通常都会换过对筷子比客人如果唔系你地都唔需要摆餐时放喺豉油碟上面啦点知佢都系执返齐就算🤷🏻上食物时碗上面嘅匙羹都可以哼到客人只手🤷🏻除咗男职员态度有问题之外想赞下阿妹职员好尽责主动帮客人添咗两次茶食物方面张相用咗effect较光咗三文鱼肥厚好食
收银位男职员应该都系负责人泥架啦
1-47个午市套餐,餐牌都分咗两张
4个人比得一套餐牌
大家要交换餐牌睇😹
落单时每间餐厅做法不一
有啲要你讲餐number,有啲要讲食物名
其实咩落单方式都无所谓嘅
咁我地落单就拎住张餐牌讲number啦