好开心,今日同朋友嚟到尖沙咀食串烧😘已经约咗好耐㗎喇 今晚我哋食喜聚烧✅-大扇贝贵妃蚌大大只 系蒜蓉烧 非常之香💯,而且新鲜弹牙 肉质鲜嫩 而且非常鲜甜🤍-镬仔麻辣鸡半只麻辣味十足 非常之惹味 而且鸡嘅份量亦都相当之多 越食越上瘾🙈钟意食辣嘅你千祈唔好错过👍🏻-麻辣大肠佢哋嘅麻辣汁做得相当之出色 而且大肠非常之多 唔会太肥啱啱好💯-烧新鲜脆皮白鳝外皮烧得好脆,入面非常之嫩,有少少骨,识嘅时候一定要小心啲,真系烧得好香脆👍🏻-明太子酿鸡翼咬开 入面啖啖都系明太子,非常之香口 而且鸡肉嫩滑 好juice-烧火辣牛肚,果然系火辣,食到我索索声,不过真系好惹味。烧猪颈肉肉质好弹牙,几吾错盐烧谷饲三层肉,脂肪同瘦肉比利时啱啱好,食落好有层次感。-蒜蓉黑松露杂菇&蒜蓉牛油娃娃菜两个都系包住锡纸焗嘅 杂菇嘅黑松露味非常之香,娃娃菜更加唔使讲 蒜蓉味十足👍🏻-海盐烧芫茜🌿呢个真系好特别 系餐厅见到即刻要第一时间叫🤭 芫荽烧完都系好香好好食😘
好开心,今日同朋友嚟到尖沙咀食串烧😘
已经约咗好耐㗎喇 今晚我哋食喜聚烧✅
大扇贝贵妃蚌
镬仔麻辣鸡半只
麻辣大肠
烧新鲜脆皮白鳝
外皮烧得好脆,入面非常之嫩,有少少骨,
识嘅时候一定要小心啲,真系烧得好香脆👍🏻
明太子酿鸡翼
咬开 入面啖啖都系明太子,非常之香口
而且鸡肉嫩滑 好juice
烧火辣牛肚,果然系火辣,食到我索索声,不过真系好惹味。
烧猪颈肉肉质好弹牙,几吾错
盐烧谷饲三层肉,脂肪同瘦肉比利时啱啱好,食落好有层次感。
蒜蓉黑松露杂菇&蒜蓉牛油娃娃菜
海盐烧芫茜🌿
2023-06-19
  • 烧珍宝大扇贝
  • 喜聚镬仔麻辣鸡(半只)