2020-09-18
茶茶GO既饮品同甜品真系会食上瘾😋无论外表同味道都完全做到101分,所以放假都会专程去买外卖番屋企品尝,食依度甜品真系食左会心情劲靓🤣为食餐单: 芒果厚奶芝士盒子🥭 $36精致既盒子已经望到满满既芒果肉,一打开好靓好吸引仲好香甜添😍食落好香甜d cream好香好滑,仲有几层好软既蛋糕,食落好有层次,唔会太甜🥰芒果控一定仲意🥰芋泥肉松盒子🥥 $36上面舖上厚厚既滋味肉松,下一层系cream同松软蛋糕,蛋糕同蛋糕之间夹住好滑好香既芋泥,肉松、蛋糕、芋泥一齐食真系劲正啊😋苏芳红果芝士芒芒🧀 $38厚厚既香浓芝士奶盖系我最仲意既🤩中间系清新既火龙果汁,最低个层就系香甜既芒果汁🤤饮得出系真材实料咁整成,唔系用香精,芒果汁仲好稠好浓郁添😆逮丸芋头2号🥥 $45由手工芋泥、小芋圆、鲜奶整成,芋泥好多系底度,可以摇混先饮😋好香芋泥味加鲜奶,真系好满足🥰仲有d小芋圆可以咬下添,好Q弹又好味😋
为食餐单:
芒果厚奶芝士盒子🥭 $36