2023-01-02
最近放圣诞假 咁啱今日天气好好 啱晒去啲郊外少少 空气又清新嘅地方🫶🏻之前去过西贡嘅呢间觉得唔错 发现原来锦田都有 就试下有咩分别啦!叫返上次都食过嘅和牛toast 同埋黑松露蟹肉toast 因为觉得真系好好味 所以真系要翻叫果然就算两样都系面包 都觉得可以一试再试!无后悔!另外嗌咗蛤蜊巧达汤 同埋 抹茶红豆Dutch baby pancake个汤都系配两旧细细的法包 系同之前啲toast唔一样嘅 好有心思~入面都有好多蛤蜊 薯仔等等 好足料👍🏻个pancake一样不会令人失望🥲想每一款都试埋佢嘢饮方面叫咗抹茶鲜奶 有浓浓抹茶香🍵 Dirty啲牛奶好香滑,奶同espresso嘅比例啱啱好👍🏻重点系环境真系好靓 仲有个可以影相嘅小庭园 啲阳光仲可以透过落地窗射入嚟 绝对系九龙过嚟都唔会后悔嘅餐厅!