开学到而家,读书嘅节奏真系冇停过🙌🏻挨到嚟放圣诞假真系要好好放松!带佢哋嚟放题,两个女都表示很满意🥰餐厅用QR code落单,很环保👍澳洲和牛+海鲜嘅放题真系无敌,主打食M5澳洲和牛,牛小排、牛胸腹、牛板腱都系我哋陆续encore之选,牛小排就最多雪花,肉质柔软多汁。牛胸腹筋膜脂肪较多,肉味香浓。牛板腱肉质较为瘦,肉质有韧性!海鲜类有今次烧得最多嘅系半壳鲍鱼,只只目测都有6,7cm长,烧8分钟左右,加一点岩盐就食得,入口很有鲜味,口感弹牙!另外仲有鳗鱼、香草牛油带子、牛油广岛蚝、海虾、墨鱼片,款式应有尽有。小食和甜品类款式都多,等候时间少、上得好快,唐人炸鸡、日式小丸子、牛油粟米、寿喜烧乌冬、焦糖大褔、日式麻糬、泡芙、芝士蛋糕,最like焦糖大福,外面焦糖皮很弹牙,内里馅料系吉士,很有日式风味。仲每一人送一杯Movenpick雪糕添。

餐厅用QR code落单,很环保👍