2024-04-07
成日听话豫丰花园系屯门区一个上车好选择。放假过黎行下呢边先。附近好多茶餐厅、原来间季季红喺呢边。小吃货今日想食cafe, all day breakfast 咁。拣左呢间Thre3 Concept. 木系fusion 工业风既装潢,休闲舒服。我哋点了 霸气 事头婆早餐 , 热销既 明太子忌廉意粉、鸡翼仲系三重奏 、Dirty, 桂花雪梨茶。事头婆早餐($98)薯饼 上用蕃茄酱 🥫画了哈哈笑。小小心思,温暖食客心灵😊蟹子炒蛋-炒蛋滑溜软绵 加上 粒粒蟹子,口感有趣。北寄贝沙律 🥗好开胃甜薯也很不错。炸鱼柳,德国肠、多士 份量刚刚好。明太子忌廉意粉($78)木鱼丝满满的铺面,好有动感。明太子忌廉十分浓郁。每一条意粉都沾满明太子忌廉。好味到不得了。配料菇肉大大件,爽口弹牙,份量都好足。鸡翼仲系三重奏($68)侍应姐姐 好细心咁推多张枱俾我哋放食物。鸡翼黎到教我地食既次序 - 玫瑰、柚子柠檬、水牛城 咁。鸡翼大大只、啖啖肉 😆 玫瑰味好香。柚子柠檬好开胃清新。水牛城 好浓郁。各有风味又好突出。食到舔舔脷桂花雪梨茶 $45用料好足,清香不甜又大壶👍🏼Dirty $41奶不够白,啡不够深色...
附近好多茶餐厅、原来间季季红喺呢边。
事头婆早餐($98)
薯饼 上用蕃茄酱 🥫画了哈哈笑。小小心思,温暖食客心灵😊
蟹子炒蛋-炒蛋滑溜软绵 加上 粒粒蟹子,口感有趣。
北寄贝沙律 🥗好开胃
甜薯也很不错。
炸鱼柳,德国肠、多士 份量刚刚好。
明太子忌廉意粉($78)
配料菇肉大大件,爽口弹牙,份量都好足。
用料好足,清香不甜又大壶👍🏼
奶不够白,啡不够深色... 可能由厨房拿过来有点远,mix 了一起了...
食饱饱,继续发掘下呢区先