2011-07-26
中环dinner 去soho 区一定有好多花款选择而且味道大多是不错的眼见好多pub style 既餐厅, 外国情怀涌现好挂住之前去旅行既日子喔~~Antipasto Misto 有好多野食既拼盘。火腿、三文鱼、硬芝士都做得几好。三文鱼够新鲜又肥美; 不过硬芝士都几重"苏味。如果配饼干食做side dish 应该更好 Fruit punch 甜度适中。橙既份量偏重。青柠梳打 系waitress recommend 既饮料。青柠相对地酸, 虽然有refresh / 消济既功效, 但唔多夹意大利菜Ravioli 次次食ravioli 都系白汁磨姑汁, 今次我地决定一改, 选择用蒜香, 味道好浓郁, 而且好咸。Um.. 感觉原来唔多match, 唔建议呢个cooking method~! 令原本钟意ravioli 既我都要拧头呢..Seafood set dinner 好足料, 有好多海鲜!! 虾、龙脷柳、三文鱼、鱿鱼、青口; 正喔!!~~ 好入味但盐分偏重其实呢度既food quality 都真系几好下次可以食lunch 试下~!!
而且味道大多是不错的
眼见好多pub style 既餐厅, 外国情怀涌现
好挂住之前去旅行既日子喔~~
味。如果配饼干食做side dish 应该更好
Fruit punch 甜度适中。橙既份量偏重。
其实呢度既food quality 都真系几好
下次可以食lunch 试下~!!