2023-08-14 14 浏览
沙嘴厚福街一向都好多嘢食,有好多唔同嘅餐厅,地点又非常之方便,今日同朋友想食烧烤串烧,去到厚福街H8大厦,有一间大树烧烤,食完觉得唔错,同大家推介一下今日系平日,入到餐厅,唔需要等位,正。每张枱都有个炉,串烧会放上个炉暖住,到你食嘅时候都仲系热辣辣,完全保持到食物嘅质素。烧鸡翼2 串鸡翼皮好脆,又保持到肉汁喺里面,而且好入味粟米10 条呢个粟米好仔细,每一粒粟米都系吉住咗,而且佢切到咁仔细,每粒粟米都好入味烧元贝烧到刚刚好,唔会好干,而且蒜味浓,正烧茄子茄子切开一半烧,烧到好林,筷子-夹就-丝丝起到,加埋葱蒜,好惹味烧虎椒咁啱呢两只虎椒唔系好辣,入口啱啱好总抬而言,尖沙咀厚福街有呢间串烧,真系几好,啱晒-大班人放工后聚聚,假日同friend 食都唔错

烧鸡翼2 串
鸡翼皮好脆,又保持到肉汁喺里面,而且好入味

粟米10 条

烧元贝
烧到刚刚好,唔会好干,而且蒜味浓,正

烧茄子

烧虎椒
咁啱呢两只虎椒唔系好辣,入口啱啱好