放工想饮番杯 chill 一chill,但唔想太伤身,首选韩国米酒 Makgeolli (马格利) !韩川呢度系以韩国传统专用既黄铝壶同碗奉上, 店员会帮你开同倒酒。呢款好重白葡萄味!甜甜易入口,酒精只有3%, 唔怕醉。烧生蚝见依家做紧买一送一优惠,我点4只total $96,真系好抵食。烧蚝肥美, 上面铺满蒜蓉,好惹味!真露蒜蓉牛油粉丝焗蚬食得出同平时一般既唔同,可能因为用咗真露嘅关系,食落比较香,再加上用上韩国粉丝口感更好!盐烧牛仔骨估唔到系可以咁presentable, 有个炉仔以烛光温住,另有一篮生菜,芥末酱料同生蒜。配搭起黎一齐食,好开心!同埋要赞赞生菜好爽口,又干净,唔会好似出面𠮶啲"梅dum der"咁。🤣🤣牛肋骨汤肉腍,配白饭就最岩。真心赞个后生女店员服务一流,做嘢快又爽手,serve哂咁多枱都面不改容,处世不惊,仲好有礼貌同斯文!👍👍请到呢种员工真系褔气。

烧生蚝

真露蒜蓉牛油粉丝焗蚬

盐烧牛仔骨

牛肋骨汤肉腍,配白饭就最岩。