2016-06-14 720 浏览
放工约埋朋友黎试下呢间系棉橙径新开无耐既酒吧餐厅,呢头都系好多人成日过黎饮野既地方,位置都好就脚我地简左坐入面,环境都几令又有Bartender 同好大只既西班牙火腿一于边饮边食轻松一下叫左个夏天椰汁特饮,个味道又fresh而且唔似一般净系得奶味再黎同个朋友叫左d 小食个洋葱圈十分特别,炸得好透而且入而仲有完整一条条既洋葱肉出面好多都唔会用咁既整法,值得一试又黎试左个Cold cut,用黎送白酒一流一次试晒parma ham ,salami, pepperoni 同mortadella正呀!!建议由淡到咸咁食,食到漏漏地可以食返d 火箭菜balance 返到个main,就同个朋友share 左个Beef Burger 同蕃茄大虾意粉呢两样野好多地方都有得食,但呢度整得比较出食既系个burger 入面既牛肉十分juicy完全唔会干争争,加埋d melted cheese,perfect~~个意粉比较硬身,朋友就钟意食林身d既不过对我黎讲就十分有口感同果种意大利人讲Al Dente口感煮至外面软化,中间一点半熟不生,贪佢有咬口食物唔错,地点方便值得一试!
放工约埋朋友黎试下呢间系棉橙径新开无耐既酒吧餐厅,
呢头都系好多人成日过黎饮野既地方,位置都好就脚
我地简左坐入面,环境都几令
又有Bartender 同好大只既西班牙火腿
一于边饮边食轻松一下
再黎同个朋友叫左d 小食
个洋葱圈十分特别,炸得好透而且入而仲有完整一条条既洋葱肉
出面好多都唔会用咁既整法,值得一试

又黎试左个Cold cut,用黎送白酒一流
正呀!!
呢两样野好多地方都有得食,

个意粉比较硬身,朋友就钟意食林身d既
不过对我黎讲就十分有口感
同果种意大利人讲Al Dente口感
煮至外面软化,中间一点半熟不生,贪佢有咬口
食物唔错,地点方便
值得一试!