2024-08-08
话说好耐冇食放题,朋友话好怀念疯狂食雪糕嘅时候,所以我哋就嚟到御满屋,朋友以食甜品为主,所以我哋就拣咗个最平又性价比嘅餐。一入去就有热盘,前菜区,酒精区,仲有甜品柜,雪柜有大把嘢饮可以拣,仲有唔同嘅蛋糕,生果同朋友想食嘅M牌同H牌雪糕。QR code 下单,上菜快都冇漏单。虽然叫咗A餐,但系选择嘅食物都种类好多,放题最开心就系咩都可以试少少。特别推介由冷盘食到去甜品真系非常之饱。特别推介一下我最钟意食嘅麻辣鱼皮,佢爽口同埋够晒麻辣味,再黎超甜嘅烧菠萝,食完又叫食咗几转。热辣辣又有油香嘅西京烧,炸鸡翼,天妇罗,仲有炆得好软绵绵嘅花胶。佢嘅生果都好新鲜同甜,食多两杯既雪糕都已经好饱了🙈🙈虽然仲好想试吓佢嘅蛋糕,可惜已经冇空间,下次吧🙈放纵完听日又有动力努力做gym消耗了😊
放纵完听日又有动力努力做gym消耗了😊