2017-02-27 847 浏览
中午好耐都无试过去锯扒啦,于是的起心肝黎呢间本地出名价廉物美既扒房。虽然午餐时段比较多人,但由于我一个人去,点都有单丁位坐既,锯得扒一定系要系铁板啦,坐低之后二话不说就叫左个铁板西冷牛扒餐。等左大约10分钟就有得食,黎到后我拣左黑椒汁,话就话中午时段,但份量完全无话细左,牛扒一如以往遮住块铁板咁大,又厚身,我叫左五成熟,所以用刀唔太难切,牛扒的中心部分系鲜粉红色,对于我黎讲,熟既程度系o岩o岩好,咬落去肉质嫩口弹牙,一D都唔韧,而且牛肉味好浓,最右边仲有块细细既肥膏,系西冷扒既精华所在,咬落去D牛油标晒出黎,好香好醇,虽则系有小小油腻,但锯得扒呢D都系湿湿碎啦,几耐唔一次,无所谓啦。牛扒下面系好多薯条同两棵菜,叫做平衡一下呢餐既营养价值咁啦,讲左咁耐总之就系好满足的一餐,咁既价钱有咁既质素,其实真系好好ga啦。

虽然午餐时段比较多人,但由于我一个人去,点都有单丁位坐既,

但份量完全无话细左,牛扒一如以往遮住块铁板咁大,又厚身,

我叫左五成熟,所以用刀唔太难切,牛扒的中心部分系鲜粉红色,

咬落去D牛油标晒出黎,好香好醇,虽则系有小小油腻,

但锯得扒呢D都系湿湿碎啦,几耐唔一次,无所谓啦。

2017-01-25