📍 估唔到平日夜晚都咁爆场 全院满座! 餐厅环境带点美式街头风 涂鸦艺术配上强劲音乐 气氛好好好relax 除咗放肆食鸡翼系列 ( 10款口味 + 汽水放题 $188/人) 之外 原来都仲有主食 同其他选择 我地就order 咗 「独食难肥鸡拼盘」 开心share!🌀 Loads of Birds - 24 WINGS 拼盘套餐除咗4款自选鸡翼外 仲包埋2款Side Dish 无咁单调! 🙋🏻‍♀️鸡翼口味有成20款咁多 传统同创新口味都有 几有惊喜👍🏻✅ 口味包括有纽奥良香粉 /加州风情 /咖啡BBQ / 黑椒柠檬/ 蒙古烧烤味/ 田园风味/ 印度唐杜里烤鸡/ 水牛城酱/ 死神酱/ 加勒比海香辣鸡 / 蜂蜜芥末/ 四川辣酱/ 泰式甜辣酱/ 吉列咖哩/ 金鸡/ 醉鸡/ 咸蛋黄酱等等....💟 4款自选鸡翼 ( 黑椒柠檬+ 咖啡BBQ + 金鸡+ 蜂蜜芥末) 几款上枱都热辣辣 外层趁热食超香脆 肉质嫩滑唔干柴~🔺 黑椒柠檬: 非常清新 潵上激酸柠檬粉及微辛黑胡椒 成个口感几balance 好开胃醒神 🔺 咖啡BBQ: 朋友问我系咪好眼训💤 呢款鸡翼以烧烤酱腌过 本身已经好惹味 再洒上少许
📍

🌀 Loads of Birds - 24 WINGS

🔺 咖啡BBQ: 朋友问我系咪好眼训💤 呢款鸡翼以烧烤酱腌过 本身已经好惹味 再洒上少许咖啡粉 (用上公平贸易咖啡架!) 虽然会比较干身 但个味道好特别几好食🫶🏻
🔺 金鸡: 以Rosemary 混合牛油粉同大蒜 独特调味腌制 酱料香气浓烈 用咗金粉装饰几shiny
🔺 蜂蜜芥末: 原来系蜜糖配日式wasabi 都几冲击味蕾 口感湿润

🌀 杏仁面包糠炒澳州西兰花
长柄西兰花系西兰花同芥兰混种而生 口感比较嫩 而柄位偏爽脆 落咗蒜蓉同埋杏仁碎后 成个mixture 好好食 推荐!
🌀 松露酱薯条
餐厅选用幼身薯条 松露相当creamy香浓 食落几香口

🌀 蔓越莓青柠梳打 & Let your Mango
Rum 酒配上芒果蓉同梳打 感觉清新🙋🏻‍♀️ 蔓越莓青柠梳打偏酸 带薄荷香 配搭鸡翼啱啱好!

• 杏仁面包糠炒澳州西兰花
  • 黑椒柠檬鸡翼