2021-07-18 1899 浏览
小编经就真系唔多讲如果你见到呢个post,麻烦你即刻立即马上打电话去Book位,真系未食过咁鬼抵食嘅自助餐,基本上真系可以话系放题价添啊!-佢哋以「带子、伊比利亚猪肉与鸡油菌」做佢哋7月至8月嘅自助餐主题,有系列以带子、伊比利亚猪肉及鸡油菌入馔的特色菜肴,好似伊比利亚猪肉薄片配鸡油菌、带子薯仔鸡油菌沙律、香烤伊比利亚猪扒配鸡油菌烧汁、金银蒜粉丝蒸带子及鸡油菌炖牛肉等等。老实讲呢个价钱食到呢啲质素嘅好西真系无乜嘢可以弹👍,款款都可以绝对可以话水准之上!同埋佢哋真系无出蛊惑,所有食物refill速度真系快到吓死人个只🙀-海鲜自选区域🌊就有新鲜海峡、青口、花甲、海螺,每款海鲜真系处理得好干净,尤其系啲花甲我真系好鬼惊有沙,大佬我唔想食完去洗肾玩咩!佢哋个啲真系1粒沙都唔见呢个真系值得赞下!另外刺身方面🇯🇵,三文鱼肥美厚切、吞拿鱼等等真系离晒谱,小编真系觉得自己当晚啪左几条三文鱼落肚肥左唔知几百磅。-甜品🍮款式真系包罗万有实可以满足你嘅胃仔,朱古力喷泉见到都兴奋啦、朱古力cupcake、各款精致糕点真系顶唔紧大佬我想要第二个胃。🌟 客人凡惠顾满HK$300,更可享长达3小时的免费泊车礼遇。打电
甜品🍮款式真系包罗万有实可以满足你嘅胃仔,朱古力喷泉见到都兴奋啦、朱古力cupcake、各款精致糕点真系顶唔紧大佬我想要第二个胃。🌟 客人凡惠顾满HK$300,更可享长达3小时的免费泊车礼遇。打电话book位啦等紧咩先加阵!再等真系惊fully booked。