2017-05-18 1363 浏览
今日去左久违既放题其实依家无乜庆祝活动 都唔会无啦啦去食放题不过呢个星期系MOTHER DAY 紧系要同妈咪食餐好的所以为左迎合每个人既口味 放题是最佳选择呢个放题系位置好方便 一出地铁站唔洗行已经到了加上满屋一系列既放题我都几有信心保证地方大、食物质素高、黎得快 系我自己对满屋最满意既地方呢间御满屋原来出左呢排好兴既「矶烧放题」不过今次就无缘啦 想加钱要埋矶烧既时候已经无晒LU!所以如果大家真系想食矶烧记得BOOK位个D要讲定啦先来既紧系刺身啦一打开个ORDER 竟然连「中拖罗」都有!仲有我最爱既「北海道带子」 中拖罗半肥瘦 虽然未去到大拖罗个种 入口即化既感觉但系中拖罗反而可以食多几旧 因为无咁油腻 味道以然其次就系 - 寿司最正系「黑松露牡丹虾」寿司 同埋「黑松露油甘鱼」寿司两个既味道都好出色 黑松露浓郁而且好MATCH呢两款刺身火炙螫司每样都有样入口即溶既感觉 也不错啊和风牛肉一定要叫! 但系我就觉得有一个 鱼肝牛肉 就比较重口味同腻卷物不少得当然系花之恋细个食一旧都要$40蚊 依家放题系紧系唔可以汁书仲有个香芒龙虾沙律卷都唔错 芒果味最突出甜品方面 竟然有Hagen diz
今日去左久违既放题
其实依家无乜庆祝活动 都唔会无啦啦去食放题
不过呢个星期系MOTHER DAY 紧系要同妈咪食餐好的
所以为左迎合每个人既口味 放题是最佳选择

呢个放题系位置好方便 一出地铁站唔洗行已经到了
加上满屋一系列既放题我都几有信心保证
地方大、食物质素高、黎得快 系我自己对满屋最满意既地方

呢间御满屋原来出左呢排好兴既「矶烧放题
不过今次就无缘啦 想加钱要埋矶烧既时候已经无晒LU!
所以如果大家真系想食矶烧记得BOOK位个D要讲定啦

先来既紧系刺身
一打开个ORDER 竟然连「中拖罗」都有!
仲有我最爱既「北海道带子」
中拖罗半肥瘦 虽然未去到大拖罗个种 入口即化既感觉

火炙螫司每样都有样入口即溶既感觉 也不错啊

卷物不少得当然系花之恋
细个食一旧都要$40蚊 依家放题系紧系唔可以汁书
仲有个香芒龙虾沙律卷都唔错 芒果味最突出

甜品方面 竟然有Hagen diz 既雪糕同 movenpick 最新出既接骨木花黑加伦子味 真系一个完美既句号