平时食饭食到闷闷地 今次同朋友出街就谂住搞搞新意思 食左一间可以2.5小时任饮任食嘅流水虾+海鲜+自助串烧烧烤🥰一开头就店员会介绍唔同用具系用系咩地方 同埋教我我地个炉点用要点烧 因为个炉好特别有两层嘅 可以同时一齐烧经过讲解之后 就提供左一盆yum左粗盐嘅虾同鳗鱼比我地 然后就可以开始我地嘅放题🥳🥳虾本身已经好鲜甜好多膏 所以简简单单嘅调味已经好足够 鳗鱼搽左啲烧汁 而且好厚肉 所以好弹牙好好食😋放题区都有好多款式 生熟食物应有尽有!净系串烧都有分三个雪柜 有肉类、丸类同蔬菜类雪糕雪条都有两个雪柜 而饮品有五个雪柜 好多款式俾客人任君选择🫶🏼熟食区有唔同嘅小食 好似咖哩鱼蛋、辣酒煮花螺、椒盐大虾等 仲有个渌面区提供左乌冬同埋生菜娃娃菜 俾想食得再饱肚少少/食菜嘅客人最估唔到系连凉拌小菜都有 醉虾、凉拌鱼皮同青瓜都有~但最吸引我呢个海鲜爱好者嘅 当然系海鲜区!!🥳🥳有扇贝、鲍鱼、大蚬、鱼、生蚝等 而且海鲜都几大只几鲜甜 亦都洗得好干净个唔会食落有沙 店员服务都好好 如果见你夹左鲍鱼会帮手剥壳同放上炉烧👍🏼👍🏼每个位隔离都有一条鱼缸比客人体验下夹虾 可以即夹即烧~不过温馨提示因为每只虾都

放题区都有好多款式 生熟食物应有尽有!
净系串烧都有分三个雪柜 有肉类、丸类同蔬菜类
最估唔到系连凉拌小菜都有 醉虾、凉拌鱼皮同青瓜都有~

每个位隔离都有一条鱼缸比客人体验下夹虾 可以即夹即烧~不过温馨提示因为每只虾都好生猛 所以记得要拎定个冰桶先 捉完虾虾就可以放入冰桶过一过先再烧就唔会一边烧一边跳咁危险
2023-12-05