2024-05-16 60 浏览
餐厅名字:新肥泉海鲜大排档 (佐敦)餐厅地址:佐敦宝灵街17号官涌市政大厦2楼熟食中心呢间的大排档可以说是「食客乐园」。它采用放题的形式与传统大排档并不一样,可以让顾客可以随意在各种美食佳肴中挑食自己喜欢的,真是「吃到饱」的好地方! 鱼香茄子煲 大师傅做嘅鱼香茄子煲,到嚟真系武功深厚!鱼香适中,茄仔嫩滑滑嘅,一个箭头就食开符。时间长都唔觉腻。黑椒薯仔牛柳粒 以前未试过有咁肉嫩既牛柳!放黑椒连咗一丁丁辣都唔觉,配咗脆脆既薯仔更无话两次。我话一定得再叫啲黎食嘅!特色金沙鸡翅 喂掂嚟一只,真正嘅金香啲!憋得住都唔掂晒,外脆里嫩咁好食!戴住返去就想食更多只。京葱炒牛柏叶 翠绿既京葱加咗爽脆既牛柏叶,清新得可以!食完又饱又健康。菠萝拔丝咕噜肉 我地都知菠萝脾气酸,但配上咕噜肉,滋味真系贴合到极点!个个食家都应试下呢碗饭。七味豆腐粒 七味粉都唔辣?真系有惊喜呀!豆腐又滑又嫩,好似靓妹罢架。
餐厅名字:新肥泉海鲜大排档 (佐敦)

餐厅地址:佐敦宝灵街17号官涌市政大厦2楼熟食中心

鱼香茄子煲

黑椒薯仔牛柳粒

特色金沙鸡翅

京葱炒牛柏叶
翠绿既京葱加咗爽脆既牛柏叶,清新得可以!食完又饱又健康。

菠萝拔丝咕噜肉

七味豆腐粒
七味粉都唔辣?真系有惊喜呀!豆腐又滑又嫩,好似靓妹罢架。