2018-05-13
放工喺旺角打算食放题, 见到呢间,又系openrice 见有大量好评, 所以就去咗试食一下啦!一坐低, 店员就畀几张纸 同细心咁介绍点样拣嘢食,边一啲系指定嘅限定供应㗎食品。一开始就2选一锅物最后甜品都系限每人一份,记得留意呢点啦!特定嘅二选一锅物, 当然拣咗蟹主题啦, 松叶蟹锅, 坦白讲蟹唔算好多,味道就不过不失。之后都叫咗唔少刺身, 寿司,手卷同炸物。 当中极度推介嘅系炸榴梿, 因为好少放题会有炸榴梿食, 大家如果去到记得一定要叫你试呀! 一啖啖嘅榴梿飘香, wow wow wow我都唔小心食咗三件啦!刺身同埋寿司方面,我觉得系不过不失,不过寿司饭太大旧啦!手卷比较吸引,𩠌分量多!服务方便简直系爆灯, 一定要好评支持下, 第一次喺旺角食放题, 会有职员关心我哋系咪漏单使唔使帮我哋跟进! 好评支持好员工!
一开始就2选一锅物
最后甜品都系限每人一份,记得留意呢点啦!