2020-10-15 89 浏览
我冇谂过而家有咁新潮嘅车仔面食!新潮嘅位系,第一座位设计非常之好,够晒位摆嘢又唔会觉得迫,而且款式又多、上菜速度又快,侍应服务又非常之好!呢一餐真系食得好满意,一定会再嚟帮衬!今日放lunch嘅时候,我同同事见到一间新开嘅车仔面餐厅,一入到黎好彩剩返两个位俾我哋坐,新开都咁多人嚟食,真系好少见!车仔面有唔同嘅面俾你选择,见一个面都只系$13,加埋一个𩠌都只系$21有找,香港而家边度仲揾到啲咁平嘅车仔面食!而我就好贪心咁试咗佢唔同嘅𩠌,个人觉得佢嘅牛腩同鸡翼真系好好食!牛腩系一旧一旧𠮶种,唔会碎晒,而且真系好入味!鸡翼方面,啲鸡翼除咗够晒入味之外,肉质好滑,唔会觉得好柴𠮶种口感。而且真系要讲下佢嘅面嘅份量!系非常之多!!多到我同事系男仔都食唔晒,我谂佢嘅份量应该有两个公仔面咁多,最神奇嘅系竟然lunch time已经冇晒油面,代表佢哋嘅油面一定好好食,我下次自己都要试吓!除此之外,佢哋亦都有六款唔同嘅辣酱俾你选择,包括左中国唔同六个地区嘅味道,枱上面亦都有介绍唔同辣酱大概嘅味道,非常贴心!如果你唔够饱嘅话,仲可以而家唔同小食。我同同事就试咗佢哋嘅鸡软骨同埋芝士豆腐,佢鸡软骨嘅份量非常之多

如果你唔够饱嘅话,仲可以而家唔同小食。我同同事就试咗佢哋嘅鸡软骨同埋芝士豆腐,佢鸡软骨嘅份量非常之多,而且唔会好油。

成餐俾我嘅感觉真系非常好,好有特色之余,仲要好食!