2024-07-19
Lunch time想对自己好啲又唔想太贵?😌云咸街呢间阿根廷菜扒房🇦🇷就满足到愿望喇🤗气氛好,坐窗边可以望下大馆而且Lunch Set 4-course都系$218起咋😱Lunch Set (前菜+主菜+配菜+饮品)🍽️前菜🥩Steak Tartare生牛肉捞左葱粒一啲都唔腥仲好开胃添🤗配埋个包好脆,同牛肉一齐食系双重口感😌🫔Fugazetta Empanada 芝士洋葱馅饺个样有少少似🤏🏻大版既新年既角仔😂切落好酥脆同埋好香芝士味🧀⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🍽️主菜🥩 Hanger Steak 封门柳 250g (+$80)叫左Medium rare, 配住一块大铁板咁上枱,连同6款酱汁,气派十足😆封门柳煎到有少少㶶边,中间就非常嫩,肉味香浓👍🏻酱汁有BBQ酱、青酱、garlic butter等任君选择🤗🥩Milanesa 阿根廷吉列牛肉 非常特别既阿根廷菜,系吉列嫩牛肉、配左番茄芝士同罗勒叶☺️感觉有啲似欧洲schnitzel 既做法,炸左既薄切牛肉连埋芝士蕃茄食,唔热气亦唔算漏👍🏻⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🍽️Sides🍟Garlic and Parsley S
Lunch Set (前菜+主菜+配菜+饮品)
🍽️前菜
🥩Steak Tartare
🫔Fugazetta Empanada 芝士洋葱馅饺
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
🍽️主菜
🥩Milanesa 阿根廷吉列牛肉
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
🍽️Sides
🍟Garlic and Parsley Skinny Fries
不得不赞薯条好惹味,有香草、蒜作调味👍🏻好适合配牛扒食😆
🥬Roasted Brussels Sprouts
烤小椰菜花爽口,份量仲好多!!